Uwagi |
Autor |
Wiadomość |
cztery.historie
bunkrołazik

|
Wysłany: Sob 22 Paź, 2011 20:14 Uwagi
|
|
|
W tym wątku Czytelnicy proszeni są o wyrażanie swoich opinii i uwag na temat czasopisma. Zapraszamy do dyskusji. |
|
|
|
 |
drozd
bunkrołaz

Pomógł: 6 razy Dołączył: 08 Sty 2007 Posty: 130 Skąd: Chorzów
|
Wysłany: Sro 26 Paź, 2011 19:01
|
|
|
Ja mam tylko jedno pytanie. Gdzie można dostać tą publikację? |
|
|
|
 |
cztery.historie
bunkrołazik

|
|
|
|
 |
Matt
prawie wszystko wiedzący

Pomógł: 9 razy Dołączył: 07 Mar 2007 Posty: 1022 Skąd: Polska
|
Wysłany: Wto 08 Lis, 2011 10:30
|
|
|
Witam,
Interesuję się fortyfikacją więc zamówiłem czasopismo. Po zakończeniu działalności FORTECY jest to jedyne czasopismo dla czytelników interesujących się fortyfikacją. Zamówiłem pismo dokładnie 5 (pięć dni) temu.
Jaki jest czas oczekiwania?
Matt
pozdro |
|
|
|
 |
penetrator
bunkrołazik pospolity

|
Wysłany: Wto 08 Lis, 2011 18:25
|
|
|
Jestem lepszy - 11 dni . I nic... |
_________________ Wczoraj was bombardowaliśmy, dzisiaj was ogrzewamy - firma "Junkers" |
|
|
|
 |
darecki
wujek kurde samo dobro Trzeba siać...

Pomógł: 34 razy Dołączył: 22 Lis 2004 Posty: 8815 Skąd: Kraków
|
Wysłany: Wto 08 Lis, 2011 20:10
|
|
|
Moi Drodzy,
na wstępie dziękuję za wsparcie inicjatywy! Zapewne zdajecie sobie sprawę, że w przypadku tak niszowego (póki co!) tytułu, każdy sprzedany egzemplarz "zerówki" to kolejny krok do oszacowania przyszłego nakładu i zapotrzebowania, a co za tym idzie - dalszego istnienia tytułu na rynku. Przepraszam Was najmocniej za przedłużające się terminy dostawy. Zamówienia realizowane są praktycznie na bieżąco, ale nie mamy szczęścia do oddziału poczty, na którym wysyłamy przesyłki. Paradoks jest taki, że z jednej wysłanej "serii" przesyłek niektóre dochodzą po 3 dniach, a niektóre po 1,5 tygodnia. W tym momencie zrezygnowaliśmy z przesyłek priorytetowych na rzecz listów poleconych priorytetowych - niezależnie od tego jaka została wybrana/opłacona forma przesyłki. Zdecydowaliśmy tak, ponieważ zakładaliśmy, że listy po prostu giną. Skutecznie jednak powoli "priorytety" są dostarczane, ale przy poleconych już zostaniemy. Tak dla pewności - nie ma takiej możliwości, że ktoś nie otrzyma swojej przesyłki. Jeśli nie dotrze - wysyłamy ją jeszcze raz na nasz koszt. Bardzo proszę Was o cierpliwość
Naczelny |
|
|
|
 |
Matt
prawie wszystko wiedzący

|
Wysłany: Sro 09 Lis, 2011 11:22
|
|
|
darecki napisał/a: | Tak dla pewności - nie ma takiej możliwości, że ktoś nie otrzyma swojej przesyłki. Jeśli nie dotrze - wysyłamy ją jeszcze raz na nasz koszt. Bardzo proszę Was o cierpliwość |
Takie rozwiązanie jest godne pochwały. Zazwyczaj proces udowadniania nieotrzymania przesyłki i jej sprawdzanie trwa kilka tygodni.
Matt
pozdro |
|
|
|
 |
darecki
wujek kurde samo dobro Trzeba siać...

Pomógł: 34 razy Dołączył: 22 Lis 2004 Posty: 8815 Skąd: Kraków
|
Wysłany: Sro 09 Lis, 2011 12:47
|
|
|
Matt napisał/a: | Zazwyczaj proces udowadniania nieotrzymania przesyłki i jej sprawdzanie trwa kilka tygodni. |
Tak, ale jestem przekonany że okres 2 tygodni (w przypadku listu niepoleconego priorytetowego) jest wystarczający aby stwierdzić, że przesyłka nie dotrze do adresata. Wierzymy na słowo swoim Czytelnikom |
|
|
|
 |
jaro 79
trochę się zna na rzeczy...

Pomógł: 2 razy Dołączył: 13 Lut 2011 Posty: 246 Skąd: masuny
|
Wysłany: Sro 09 Lis, 2011 15:47
|
|
|
Ja jestem cierpliwy i poczekam bo warto jak sądze. |
|
|
|
 |
Matt
prawie wszystko wiedzący

|
Wysłany: Sro 09 Lis, 2011 16:03
|
|
|
Panowie mam już przesyłkę!!!!!!!!!!!! Przepraszam, że byłem niecierpliwy.
Matt
Pozdro |
|
|
|
 |
|