|
Historia Vita Memoriae
Forum dyskusyjne miłośników historii i fortyfikacji - Grupa Inicjatywna "Cztery Historie"
|
Linia Mołotowa VIII - po wyjeździe... |
Autor |
Wiadomość |
Helmut
zwyczajny admin, żaden specjalista.. Śpioch bunkrowy
Pomógł: 37 razy Dołączył: 18 Sty 2006 Posty: 796 Skąd: Kraków, N. Prokocim
|
Wysłany: Pią 05 Maj, 2006 11:03
|
|
|
Ok ok, portrety, zdjecia załogi, załoganci, a gdzie goły beton?? |
|
|
|
 |
Darula [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 05 Maj, 2006 11:23
|
|
|
Dojciemy i do gołego betonu, zdjęć jest ponad 2000
A teraz Gagarin w swoim żywiole |
|
|
|
 |
Duke [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 05 Maj, 2006 20:37 Załamałem się
|
|
|
Agrahhhhaaahh - ja też tak chcę. Dostałem od oglądania tego posta drgawek. Jestem na głodzie - potrzebuję pobunrować. A tak na poważnie - gratulacje , super fotki super bunkrof i jaki Grzesław przystojny. >>> A taraz dobra wiadomość (nie dla wszstkich) będę z polsce z wizytą duszpasterską w lipcu, jak zwykle będę stawiał piwo, gadał głupoty i będę lobbować i korumpować.
Z przutupem na lewego obcasa ściskam całuję pozdrawiam |
|
|
|
 |
Darula [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 05 Maj, 2006 20:54
|
|
|
He,he,he czekamy w lipcu....
Na życzenie kilka fotek przystojnego Grzesława |
|
|
|
 |
elias
bunkrołaz

Pomógł: 3 razy Dołączył: 24 Lis 2004 Posty: 127 Skąd: Wałbrzych
|
Wysłany: Pią 05 Maj, 2006 21:41
|
|
|
Fajne fotki i fajna wyprawa - może i mnie kiedyś zainteresują betony, kopuły i wszystko mniej polowe Ja jak zwykle badałem moje Gorce - ziemianki, obozy, partyzanckie skrytki Gratuluję dobrej zabawy i odpoczynku - brakuje mi tam tylko "białogłowych"... ale to tak zupełnie subiektywnie. Pozdrawiam! |
|
|
|
 |
Darula [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 02 Cze, 2006 10:26
|
|
|
Galeria z VIII wyprawy na Roztocze - Nie tylko bunkry...
Jeżeli masz fajne zdjecie z tego wyjazdu, a chciałbys je dołączyc do galerii to zapraszam - adres znany...
Grzesław i Marooda to do Was - inni wypełnili swój obywatelski obowiązek i dostarczyli zdjęcia |
|
|
|
 |
marooda [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 03 Cze, 2006 09:04
|
|
|
Darula, mam same fajne fotki, i widze, ze bardzo ich brakuje w Twojej galerii. Spelnie ten obywatelski obowiazek i dam Ci CD z focinami. Tylko kiedy i gdzie? |
|
|
|
 |
Darula [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 15 Cze, 2006 22:17
|
|
|
Do galerii dodałem kilka fotek autorstwa Maroody. Zapraszam. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| |
|