|
Historia Vita Memoriae
Forum dyskusyjne miłośników historii i fortyfikacji - Grupa Inicjatywna "Cztery Historie"
|
Linia Mołotowa VIII - po wyjeździe... |
Autor |
Wiadomość |
grzeslaw [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 03 Maj, 2006 14:32
|
|
|
Był tez czas na przyjemności. |
|
|
|
 |
marooda [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 03 Maj, 2006 18:36
|
|
|
Grzeslaw, widze, ze zamiesciles dwie piekne foty Zelmer Team'u! Razem foca, razem spia.
Z przyczyn technicznych moje wyfociny beda pozniej, moze jutro. |
|
|
|
 |
Darula [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 03 Maj, 2006 18:51
|
|
|
To ja z mojej strony przedstawie sceny odpoczynku po długich i wyczerpujących zmaganiach z marszem, focidłami obiektów i.... |
|
|
|
 |
grzeslaw [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 03 Maj, 2006 21:20
|
|
|
W focie numer P5010044c.jpg szymek znalazl ciekawą zecz.
Pozdro Grzesław "De Zoo" |
|
|
|
 |
Darula [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 03 Maj, 2006 21:36
|
|
|
Znalazł... nie tylko to, ale......... cicho szzzzzzzzza
Fora maja uszy
Nie tylko Szymek kopał, inni tez poddali się pasji rycia w ziemi w poszukiwaniu "Świstaka zawijajacego w sreberka" |
|
|
|
 |
grzeslaw [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 03 Maj, 2006 22:44
|
|
|
Nie byliśmy pierwsi, nie będziemy ostatni. |
|
|
|
 |
marooda [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 04 Maj, 2006 12:12
|
|
|
A po trudach dnia spożywaliśmy jedynie słuszne napoje, jak na Linię Mołotowa przystało. Błękitne Łzy Stalina i Cytadelę.
Wiele radości przynosiły tez nocne pokazy multimedialne. Rano zaś, laptop służył Grzesławowi jako... stolik. |
|
|
|
 |
Darula [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 04 Maj, 2006 12:23
|
|
|
Jednym kaszka wystarczała, inni pozywiali sie mięsem. Marooda nawet kości obgryzał |
|
|
|
 |
Parthagas
bunkrołazik

|
Wysłany: Pią 05 Maj, 2006 07:35
|
|
|
Wyjazd był super, choć dla mnie trochę krótki, ale cóż, trzeba było wrócić ciut wcześniej. O atmosferze nawet nie wspomnę, a spanie w obiekcie to rytualny obowiązek każdego kawernowca. Przeglądając zdjęcia na forum, myślę już o następnej wyprawie, może w moje strony. Pozdrowienia dla wszystkich uczestników, jak też uczestników wyprawy równoległej.
Ps. Kiedy wrzucicie jakieś własne zdjęcia z PS? |
|
|
|
 |
Darula [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 05 Maj, 2006 10:06
|
|
|
Najważniejsze, że miejski badacz elewacji Marooda, rzucony na łono natury nie krył zadowolenia i intensywnie pochłaniał uroki Roztocza |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| |
|